För kropp och sinne

KOPPLA AV OCH NJUT I EN ROFYLLD MILJÖ

Förändra vardagsmönstret, skapa en ny rutin för rekreation. På vår relaxavdelning hittar ni två bubbelpooler och tre olika varianter på bastu; torrbastu, ångbastu och nytillskottet caldarium. Välkommen att beundra utsikten mot ån och Lindesjön i våra sköna vistolar.

Drop-in
När relaxavdelningen inte är bokad kan du som gäst lägga till relax på din entré i receptionen. 16-års åldersgräns gäller alla dagar förutom tisdagar och söndagar. Här Öppnas i nytt fönster. kan du se när relaxen är bokad.

Begränsat insläpp
För att undvika trängsel släpper vi in ett begränsat antal gäster på relaxen.

Boka relaxen
Hos oss kan ni boka relaxavdelningen och njuta av en lugn stund alldeles för er själva. Läs mer och boka.

Arombastu
På onsdagskvällar erbjuder vi arombastu. Våra badvärdar blandar olika kombinationer av eteriska oljor med vatten som hälls på stenarna i torrbastuaggregatet , därefter viftas aromerna ut i bastun. Upplevelsen pågår under ca 15 min.

Arombastu erbjuds onsdagskvällar kl. 17.30 och 18.30

Säsongens sista arombastu görs den 14 december och kommer åter efter nyår!

Aromstäva
Om du istället är sugen på en egen stäva med dofter går det att köpa till i samband med relaxentré (40:-). För information om dofter, fråga i receptionen.

Familjedag
Ta med dig hela familjen eller någon som inte fyllt 16 år och besök relaxen på söndagar eller tisdagar när vi har familjedagar. Alla är välkomna, dock ska barn och ungdomar ha sällskap av minst en person över 16 år.

Relaxavdelningen är en lugn och tyst avdelning. Avslappning är en stor del av upplevelsen så var noga och visa hänsyn till övriga relaxgäster. Bus och lek hänvisar vi till våra övriga bassänger.

Röd avgång
Vardagar mellan kl. 06.15-15.00 erbjuder vi 50 % på ordinarie relaxentré. Gäller ej helger, röda dagar eller aftnar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Fakta

Två bubbelpooler fördelade i två utrymmen.

Torrbastu
Caldarium
Ångbastu

Är relaxen tillgängling? Klicka här!