Actic Lindesberg

TRÄNING MED HÄLSA I FOKUS

Hos oss på Actic Lindesberg finns möjlighet att både gymma självständigt och delta i något av våra olika instruktörsledda gruppträningspass. Som medlem hos oss har du även tillgång till vårt äventyrsbad och motionsbassäng.

Vår gymanläggning är fullt utrustad med maskiner för hela kroppen. Dessutom har vi ett friviktsrum och en övervåning med flera olika motionscyklar, crosstrainers samt löpband.

actic.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om våra gruppträningspass som vi erbjuder just nu samt hitta information om priser och medlemsskap.

ACTICENTRÉ (när huvudentrén är stängd)
Acticentrén ligger på höger sida av fastigheten sett från den vanliga entrén. Gå förbi föredetta entrén till Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen, till vänster syns skyltningen till Acticentrén.

OMKLÄDNINGSRUM
Omklädningsrummen är öppna 05.00-23.00. Bastuarna är öppna vardagar mellan kl. 06.15-20.00 och helger kl. 09.00-18.00. Observera att omklädningsrummen städas löpande under dagen och att det kan vara både manlig och kvinnlig personal i båda omklädningsrummen.

DUSCHAR
Varje morgon skuras duscharna och under den tiden går det ej att duscha. Säg till oss om du behöver duscha under tiden vi skurar duschar så kan vi visa alternativa duschmöjligheter.

Städ av duschar pågår (duschar avstängda)
Vecka 35: måndag-fredag kl. 06.00-07.00. Lördag-söndag kl. 07.30-09.00.
Från och med vecka 36: måndag-fredag kl. 05.00-06.00. Lördag-söndag kl. 07.30-09.00.

DITT ANSVAR PÅ ANLÄGGNINGEN
Träning på obemannade tider innebär ett ömsesidigt förtroende mellan dig som medlem och Actic Lindesberg. Slumpmässiga kontroller kommer att ske.

REGLER

  • Endast en person i taget kan gå in, så dörren måste stängas mellan varje persons inpassering och utpassering.
  • Det är endast du som medlem som får passera med ditt kort. Det är ej tillåtet att släppa in obehöriga.
  • Alla tränar på eget ansvar.
  • Ordinarie trivselregler gäller alltid.
  • Alla medlemmar har skyldighet att meddela oss om ni ser någon som inte följer våra regler eller om något går sönder. Kontaka oss på energikallan@besoklinde.se eller ring till receptionen under bemannad tid, 0581-815 30.

Bryter du mot någon av ovantående regler kommer ditt kort att spärras och du tillåts inte att träna på obemannade tider.

LARM
Kl. 23.00 ska anläggningen, gym och omklädningrum, vara tom då larmet automatiskt aktiveras. Den som startar larmet kommer debiteras för utryckningen.

VAD HÄNDER OM JAG TAPPAR BORT MITT KORT?
Om du tappar bort ditt kort behöver du kontakta oss omgående så vi kan spärra ditt medlemskort. Nytt kort köpes för 100 kr.
Kontakt: energikallan@besoklinde.se eller 0581-815 30

PRISER OCH MER INFORMATION

actic.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du hitta priser och aktuella erbjudanden, kontakta kundsupport samt logga in via mina sidor för att boka gruppträningspass.

Varmt välkomna in till oss på Actic Lindesberg! 

Actic kundsupport

Hos Actic kundsupport får du hjälp med frågor gällande ditt medlemsskap och betalning.
Support Center Actic Länk till annan webbplats.

ordinarie öppetTIDER

VARDAGAR

RECEPTION 06.15-20.00
GYM 05.00-23.00
BASSÄNGER 06.15-19.30
RELAXAVDELNING 06.15-19.30

HELGER

RECEPTION 09.00-18.00
GYM 05.00-23.00
BASSÄNGER 09.00-17.30
RELAXAVDELNING
09.00-17.30

Observera att:

Bassängerna alltid stänger 30 minuter innan hela anläggningen.

Gymmet är bemannat under receptionens öppettider. Övriga tider är anläggningen obemannad och entré till gym sker via annan entré.

Hur kommer jag in på mina sidor?

Gå till www.actic.se/logga-in Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Dina inloggningsuppgifter är ditt medlemsid (kontakta receptionen om du inte kan ditt medlemsid) eller mailadress och din PIN-kod/lösenord är dag och månad i ditt födelsedatum (ddmm).