Sommarsimskola

SOMMARLOVSAKTIVITETER GENOMFÖRS I LINDESBERGS KOMMUN 2021

Lindesbergs kommun anordnar sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar under sommaren 2021. En av dessa aktiviteter är simskola hos oss på Badhuset Energikällan!

Läs hela programmet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


Simskola i sommar

Under vecka 24-26 håller vi i sommarsimskola för barn och ungdomar mellan 5–10 år (födda 2011-2016) som inte är simkunniga och kanske till och med är rädda för vatten.
Simskolan pågår 14 vardagar med en lektion på ca 40 minuter per tillfälle. OBS. fredag den 25 juni (midsommarafton) är det ingen simskola.
Du kan tyvärr inte välja tid eftersom indelning i grupperna sker utifrån simkunnighet. Det är viktigt att du kan delta vid alla tillfällen under hela perioden.

Anmälan stängde den 31 maj och simskolan är fullbokad.
Du som är anmäld till sommarsimskolan har fått ett mejl med mer information inför simskolestarten.

Ingen mat eller mellanmål ingår. Du ansvarar själv för att ta dig till och från simskolan.

LÄS DET HÄR INNAN DU ANMÄLER DIG

För vem:
Barn och ungdomar födda 2006-2016 (simskolan är för barn födda 2011-2016) som är bosatta och folkbokförda i Lindesbergs kommun. Vi kan inte garantera att alla barn med någon form av funktionsnedsättning kan delta på alla läger utan kontakta respektive kontaktperson som ni finner under varje läger för mer information.

Anmälan:
Du kan anmäla dig till två läger. Till simskolorna anmäler du dig direkt till respektive arrangör.
• Anmälan är bindande och du kan inte ändra din anmälan i efterhand.
• Anmäl dig inte om du inte med säkerhet vet att du vill och kan delta.
• Enbart en anmälan per deltagare.
• Det finns ett begränsat antal platser till varje läger och en anmälan är ingen garanti för att du fått en plats.
• När anmälningstiden gått ut kommer du så snabbt som möjligt, dock senast 2 veckar innan lägret startar, att få ett besked om du fått en plats eller inte. Informationen kommer att skickas ut via e-post.
kommunikation sker via e-post.
• Har du tackat ja till en plats men uteblir utan att avanmäla din plats i god tid kommer du att debiteras en avgift. Avgiftens storlek framgår under respektive läger och motsvarar kostnaden per plats. Närvaroplikt gäller under hela lägret eller simskolan.
• Finns det platser kvar till ett läger kommer det att annonseras på vår Facebook- och hemsida. Bara du som redan har lämnat in en anmälan kan söka en ledig plats. Det är principen ”först till kvarn” som gäller för överblivna platser. Så följ lovaktiviteter på Facebook och titta in på vår hemsida regelbundet.
• Du avanmäler en plats i simskolan genom att skicka ett mejl till energikallan@besoklinde.se.

Hälsoläget:
Alla aktiviteter är anpassade till gällande rekommendationer för Covid-19. Vissa läger kan justeras eller helt tas bort om smittläget för Covid-19 förändras. Ni måste komma ombytta till dagaktiviteterna. Det finns inga duschmöjligheter.