Äventyrsbadet för alla

FAMILJEBAD, RELAX OCH GYM I LINDESBERG

Välkommen att besöka vårt badhus där du badar och relaxar utan att trängas! Familjebad, relax och gym - ett besök på Energikällan är populärt hos både små och stora. Ta god tid på er, vi har fri badtid! 

Äventyrsbadet ger samvaro, lek och avkoppling. I en varm tropisk miljö finns vattenrutschbana, virvelkanal, gejser, bubbelpool, en 25-meters motionsbassäng, barnbassäng och barnpool.

För dig som vill varva ner och koppla av finns vår relaxavdelning med torrbastu, ångbastu, caldarium och två bubbelpooler. Unna dig det lilla extra med arombastu.

Stilla hungern i vårt café. Här finns enklare menyer, fika, frukt och glass. Badblöja, tvål, simglasögon, dykleksaker och badkläder finns att köpa i receptionen. Handduk och badrock med tofflor finns att hyra.

OBS! Skåpen i omklädningsrummen låses med hänglås. Hänglås finns att köpa för 40 kr st i receptionen.

Krav på babybadbyxa eller badblöja

Hos oss ska alla små barn använda babybadbyxa eller badblöja. Båda alternativen finns till försäljning i receptionen.

VIKTIG INFORMATION

Hela bad- och gymanläggningen fortsätter att hålla stängt för allmänheten med anledning av rådande restriktioner. Stängningen innefattar hela bad- och gymanläggningen tills vidare.

För mer informaton, klicka här.

Avvikelser

  • Kundtoaletten i entrén renoveras från och med vecka 45. Arbetet beräknas pågå under några veckor.

    OBS! Detta är endast förutsedda eller långvariga avvikelser. Oförutsedda händelser meddelas så snart det finns möjlighet på våra sociala
    medier, följ oss gärna för senast uppdaterad information.