Äventyrsbadet för alla

FAMILJEBAD, RELAX OCH GYM I LINDESBERG

Välkommen att besöka vårt badhus där du badar och relaxar utan att trängas! Familjebad, relax och gym - ett besök på Energikällan är populärt hos både små och stora. Ta god tid på er, vi har fri badtid! 

På Badhuset Energikällan finns ett äventyrsbad som ger samvaro, lek och avkoppling. I äventyrsbadet hittar du en 47 meter lång vattenrutschbana, virvelkanal, gejser, bubbelpool, barnbassäng och barnpool.

Här finns en 25-meters motionsbassäng med 6 banor, 3 meters hopptorn och trampolin.

För dig som vill varva ner och koppla av finns en lugn relaxavdelning med torrbastu, ångbastu, caldarium och två bubbelpooler. Relaxen är öppen för drop-in eller hyrs ut för slutna sällskap och barnkalas.

Under samma tak finns Actic gym där medlemmar kan träna med både fria vikter och maskiner. Som medlem får du även tillgång till vårt äventyrsbad och motionsbassäng instruktörsledda gruppträningspass.

Stilla hungern i vårt café. Här finns enklare menyer, fika, frukt och glass. Badblöja, tvål, simglasögon, dykleksaker och badkläder finns att köpa i receptionen. Handduk och badrock med tofflor finns att hyra.

OBS! Skåpen i omklädningsrummen låses med hänglås. Hänglås finns att köpa för 45 kr st i receptionen.

Krav på babybadbyxa eller badblöja

Hos oss ska alla små barn använda babybadbyxa eller badblöja. Båda alternativen finns till försäljning i receptionen.

COVID -19

Badhuset öppnar för allmänheten den 15 juli!

För mer informaton, klicka här.