All about you

EN KVÄLL FÖR DIG OCH DIN HUD. AROMBASTU. MINGEL. RELAX.

I och med lanseringen av Palina Skin Philosophys hudvårdsprodukter hos oss bjuder vi in till en kväll på relaxen.

Kvällen startar med mingel och tilltugg. Lina Ivarsson, grundaren av Palina är på plats och tipsar om hur du kan ge din hud unika resultat. Du kommer att få prova olika produkter från Palinas hudvårdsserie, njuta av arombastu samt koppla av i vår mysiga relaxavdelning. Morgonrock och tofflor ingår. Vi erbjuder en exklusiv rabatt på beställningar som görs under eventet och har du turen med dig kan du vinna en goodiebag från Palina.

Palina SKIN PHILOSOPHYlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en bredspektrad hudvårdsserie med en unikt hög koncentration av aktiva ingredienser. Både till antal som procentuellt per ingrediens. Det finns få märken på marknaden idag som ger så mycket ’value for money’ som Palina. Palina ANTI-AGE innehåller hela 5 aktiva ingredienser, samtidigt. Det är rätt unikt faktiskt. Och resultatet? Ja, det blir lika unikt och fantastiskt!

Med Palina Skin Philosophy skapar du själv, eller tillsammans med din hudterapeut allt från enklare hudvårdsprogram till mer omfattande. Palina har satsat på hög kvalitet och användarvänlighet där varje steg i hudvårdsrutinen har fått en egen färg som enkelt vägleder och samtidigt förgyller badrumshyllan.

Vi kommer att fotografera evenemanget som kommer publiceras i våra sociala medier och hemsida.

Mingel 17.30-18.15. Presentationen av Palina börjar 18.15.

Fakta

DATUM
Torsdag 7 mars

TID
17.30-20.30

PRIS
199 kr + serviceavgift

FRÅGOR
Kontakta badvärd, 0581-81530

Fler event