För kropp och sinne

KOPPLA AV OCH NJUT I EN ROFYLLD MILJÖ

Förändra vardagsmönstret, skapa en ny rutin för rekreation. På vår relaxavdelning hittar ni två bubbelpooler och tre olika varianter på bastu; torrbastu, ångbastu och nytillskottet caldarium. Välkommen att beundra utsikten mot ån och Lindesjön i våra sköna vistolar.

Arombastu
På onsdagskvällar erbjuder vi arombastu. Våra badvärdar blandar olika kombinationer av eteriska oljor med vatten som hälls på stenarna i torrbastuaggregatet , därefter viftas aromerna ut i bastun. Upplevelsen pågår under ca 15 min.

Arombastu erbjuds onsdagskvällar kl. 18.30 och 19.30 från och med vecka 34.

Familjedag
Ta med dig hela familjen eller någon som inte fyllt 16 år och besök relaxen på söndagar eller tisdagar när vi har familjedagar. Alla är välkomna, dock ska barn och ungdomar ha sällskap av minst en person över 16 år.

Relaxavdelningen är en lugn och tyst avdelning. Avslappning är en stor del av upplevelsen så var noga och visa hänsyn till övriga relaxgäster. Bus och lek hänvisar vi till våra övriga bassänger.

Extra familjedagar under höstlovet vecka 44
Måndag, onsdag-fredag mellan kl. 06.15-15.00.

Röd avgång
Vardagar mellan kl. 06.15-15.00 erbjuder vi 50 % på ordinarie relaxentré. Gäller ej helger, röda dagar eller aftnar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka relaxen
Hos oss kan ni boka relaxavdelningen och njuta av en lugn stund alldeles för er själva. Läs mer och boka.

Fakta

Två bubbelpooler fördelade i två utrymmen.

Torrbastu
Caldarium
Ångbastu

Är relaxen tillgängling? Klicka här!