Actic Lindesberg

TRÄNING MED HÄLSA I FOKUS

Hos oss på Actic Lindesberg finns möjlighet att både gymma självständigt och delta i något av våra olika intruktörsledda gruppträningspass. Som medlem hos oss har du även tillgång till vårt äventyrsbad och motionsbassäng.

Vår gymanläggning är fullt utrustad med maskiner för hela kroppen. Dessutom har vi ett friviktsrum och en övervåning med flera olika motionscyklar, crosstrainers samt löpband. I vårt gym kan du alltid provträna kostnadsfritt med en instruktör.

Gruppträning

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning som bedrivs både i vatten och på land. Läs mer om våra pass härPDF. Under vårterminer har vi laddat upp med extra många gruppträningspass, även lunch- och morgonpass.

NYHET! Vi har två nya klasser under våren; Power med skivstång och Mama Fitness för nyblivna mammor och gravida.

Mätning av kroppsammansättning

Hos oss kan du göra en BIA-mätning. Det är en våg som mäter kroppens sammansättning där du får reda på din muskelmassa, fettprocent, vattenmängd och metaboliska ålder.

Priser och mer information

actic.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du hitta priser och aktuella erbjudanden, kontakta kundsupport samt logga in via mina sidor för att boka gruppträningspass.

Varmt välkomna in till oss på Actic Lindesberg! 

ORDINARIE ÖPPETTIDER

VARDAGAR

RECEPTION 06.15-21.00
GYM 06.15-21.00
BASSÄNGER 06.15-20.30

HELGER

RECEPTION 09.00-18.00
GYM 09.00-18.00
BASSÄNGER 09.00-17.30

Observera att bassängerna alltid stänger 30 minuter innan hela anläggningen.

För avvikande öppettider, klicka här.

BIOELEKTRISK IMPEDANS ANALYS

Så kallad BIA-mätning är en vetenskapligt erkänd metod att mäta kroppens sammansättning. På bara någon minut får du bl.a reda på din muskelmassa, fettprocent, vattenmängd och metaboliska ålder.

PRIS
100 kr

BOKA TID
Actic/Badhuset Energikällan
Tfn: 0581-815 30
E
-post: energikallan@besoklinde.se