Translate site

Jobba hos oss

Besök Linde AB är det kommunala besöksnäringsbolaget som med personligt engagemang och hög kvalitét erbjuder attraktiva upplevelser för alla.

Besök Linde AB är ett företag som växer. Idag bedriver vi verksamheterna i Badhuset Energikällan, Lindesberg Arena samt Stripa Gruvmiljö. Vi erbjuder attraktiva evenemangs-, upplevelse- och mötesdestinationer till invånare och företag i Bergslagen med omnejd. I vår verksamhet arbetar vi med hög servicenivå, är tillgängliga för våra gäster som ska uppleva att det är enkelt att ha med oss att göra.

Arbetet utförs i hela Lindesbergs kommun.

Vi söker löneadministratör med goda ekonomikunskaper

Vi söker en löneadministratör med goda ekonomikunskaper för tillträde omgående. Som löneadministratör kommer du att arbeta med alla delar i löneprocessen. Du kommer arbeta i team med vår ekonom, där du även ger stöttning i den löpande bokföringen.

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du ansvara för företagets lönehantering, från registrering av tidrapporter till utbetalning av löner, ca 50 löner. Du är ett stöd till chefer och anställda och är behjälplig i diverse frågor som berör löneprocessen. Du kommer arbeta nära vår ekonom där tanken är att ni hjälper och täcker upp för varandra vid sjukdom och ledigheter. Därav kommer dina arbetsuppgifter även inkludera löpande bokföring, såsom bland annat kund- och leverantörsfakturering, kontroll av dagskassor, bankavstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer.

Utbildning/erfarenhet

  • Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av arbete inom löneadministration samt erfarenhet av arbete med löne- och tidredovisningssystem.
  • Vi arbetar i Hogia Lön Plus, Flex Tidredovisning samt Hogia Ekonomi och det är meriterande om du har arbetat i dessa tidigare.
  • Du är van att tolka lagar och kollektivavtal.
  • Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Övrigt

Då samtliga av våra verksamheter arbetar inom besöksnäringen ser vi gärna att du som söker har ett gott värdskap. Du är en självgående och samarbetsvillig person som arbetar strukturerat och driver ditt arbete framåt på egen hand.


Lön

Månadslön, individuell lönesättning tillämpas.

Anställningsvillkor

Provanställning om 6 månader som övergår till tillsvidareanställning. Tjänsten är heltid.

 

 

Kontaktinformation

Kontaktperson: Åsa Jönsson-Carlsson

Telefonnummer: 0581-815 72

E-post: asa.jonsson-carlsson@besoklinde.se

Företagets adress: Kungsgatan 39

Postadress: Besök Linde AB, Kungsgatan 39, 711 30 Lindesberg

Ansökan

Skicka in din ansökan med bilagor (CV och meritförteckning) och info om dina referenser via mail till ovanstående mailadress eller i ett kuvert till företagets adress.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Sista ansökningsdag 2018-04-30.

Välkommen in med din ansökan.

Uppdaterad: 2018-04-04 

Sidansvarig: Åsa Jönsson-Carlsson

Kontakt

Kontaktperson
Åsa Jönsson-Carlsson

Telefonnummer
0581-815 72

E-post
asa.jonsson-carlsson@besoklinde.se

Företagets adress
Kungsgatan 39

Postadress
Besök Linde AB
Kungsgatan 39
711 30 Lindesberg