Frågor och svar

Här samlar vi svaren på de vanligaste frågorna vi får

Här har vi gjort en sammanställning på de vanligaste frågorna vi får med efterföljande svar. Denna sida uppdateras löpande.

Vad gäller för Actic gym under renoveringen?
Gymmet är öppet som vanligt och påverkas inte av renoveringen i motionsbassängen.

Vilka villkor gäller för badårskorten?
Förändringar i öppethållning berättigar ej till förlängning av årskort eller annan kompensation. Det innefattar även underhåll/reparation som kan innebära en stängning av hela eller delar av anläggningen, med undantag för stängning av hela badanläggningen som överstiger 2 månader.

Jag har köpt årskort, hur kompenseras jag?
Enligt ovanstående villkor gäller ingen kompensation, men du kommer att ha tillgång till relaxavdelningen utan kostnad under den här perioden. Detta gäller under förutsättning att relaxen inte är bokad. Här ser du när relaxen är bokad.

Vad händer med mitt 10-kort (Vuxen/ungdom/student/pensionär)?
10-kortet kommer inte att kompenseras, men du kommer att ha tillgång till relaxavdelningen utan kostnad under den här perioden. Detta gäller under förutsättning att relaxen inte är bokad. Här ser du när relaxen är bokad.

Kommer mitt månadskort att förlängas (Vuxen/ungdom)?
Från öppningsdatumet förlängs ditt kort med de antal dagar som kortet varit giltigt under stängningen.
Exempel: Ditt kort har slutdatum 21 september 2020, kortet förlängs med 16 dagar (6 september – 21 september) från öppningsdatum.

Kommer ordinarie entréavgifter att rabatteras?
Ditt inträde rabatteras inte, däremot kommer du ha tillgång till relaxavdelningen utan extra kostnad förutsatt att inte relaxen är bokad. Här ser du när relaxen är bokad.

Får barn följa med in på relaxen?
Under våra familjedagar på relaxen är alla välkomna, dock ska barn och ungdomar ha sällskap av minst en person över 16 år.

Mellan den 6 - 30 september har vi extra familjedagar på relaxavdelningen fram till och med kl. 15.00. Under tisdag och söndag är det familjedag under hela dagen som vanligt!
Entré till drop-in på relaxen ingår under denna period i och med att vi har ett akut driftstopp i motionsbassängen.

Relaxavdelningen är en lugn och tyst avdelning. Avslappning är en stor del av upplevelsen så var noga och visa hänsyn till övriga relaxgäster. Bus och lek hänvisar vi till våra övriga bassänger.

Observera att när relaxen är bokad är relaxen inte öppen för drop-in. Här ser du när relaxen är bokad.

Jag har planerat att gå på vattengymnastik, hur påverkar det mig?
Vattengymnastiken startar upp när motionsbassängen är klar, vecka 41.

Jag har ett vattengymnastikkort, vad händer med mitt kort när terminen startar senare än planerat?
Vattengymnastikkorten förlängs med 28 dagar från det datum ditt kort går ut.

Jag har bokat simskola för mitt barn, påverkas den?
Babysim, minisim, plask & lek, simlek 1 och 2 samt simskola påverkas ej. Simlek 1 och 2 samt simskola kommer främst att hållas i undervisningsbasängen och eventuellt äventyrsbassängen. Märkestagning flyttas och kommer att pågå under vecka 40–50, med uppehåll vecka 44. Platser finns fortfarande kvar och anmälan sker via vår webbiljettsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jag har bokat vuxensimskola, hur påverkas den?
Vuxensimskolan flyttas och kommer att pågå under vecka 40–50, med uppehåll vecka 44. Platser finns fortfarande kvar och anmälan sker via vår webbiljettsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur påverkas träningar med Lindesbergs simsällskap?
Kontakta föreningen.