Badkort

BADA OCH MOTIONSSIMMA – TILL FÖRMÅNLIGA PRISER

Från 27 november till 31 december kan du köpa badkort hos oss via olika webbaserade alternativ. Du väljer själv vilket badkort som passar ditt behov bäst. Med vårt badårskort kan du bada och simma under 12 månader. Månadskortet är giltigt i 30 dagar. Vi har även 10-kort som du kan nyttja som du önskar under 24 månader. Giltighetstiden på alla våra flergångskort börjar gälla från det att vi öppnar verksamheten igen och du kommer in och aktiverar det.

Efter 31 december går det endast att köpa badkort via Actiway för dig som har friskvårdsbidrag: https://www.actiway.se/friskvard/energikallan-linde-ablänk till annan webbplats

Övriga köp hänvisar vi till när badet är öppet igen!

VÅRA BADKORT

10-kort

Bada och motionssimma 10 tillfällen under 24 månader till ett rabatterat pris. Läs mer och köp ditt kort idag.

Årskort

Obegränsat bad under 12 månader. Läs mer och köp ditt kort idag.

Månadskort

Obegränsat bad under 30 dagar. Läs mer och köp ditt kort idag.

Villkor
Klicka här för att läsa villkoren för våra badkortPDF.


Kompensation kvar att hämta ut för 2019?

Har du kompensation kvar att hämta ut p.g.a. renoveringen av äventyrsbassängen 2019? Då är det dags att hämta ut den nu!

Fram till och med 31 mars 2021 kan du som inte tagit ut din kompensation p.g.a. renoveringen av äventyrsbassängen 2019 komma in till oss och få den utbetald, därefter förvinner möjligheten.

I och med den stora renoveringen av äventyrsbassängen som gjordes under år 2019 får badårskortsinnehavare (giltiga under 2019) en fjärdedel av betalt belopp insatt på sitt bad-armband.
Pengarna går att använda som man önskar hos oss, exempelvis vid köp av nytt årskort eller mat och fika i caféterian. Det finns även möjligt att få ut pengen kontant eller insatt på kontokort om så önskas.

Om du hade ett årskort giltigt under 2019 och inte tagit ut din kompensation ännu, men tänkt använda den för att köpa nytt badårskort, ber vi dig göra det innan den 27 november. Detta för att minska köbildning då hanteringen av kompensationen tar lite tid. Det går självklart även att vänta med att ta ut kompensationen till efter årskortsförsäljningen om man önskar det, men max till och med 31 december 2020.

Årskort köpt till halva priset kompenseras med:
Vuxen 150 kr
Barn 113 kr

Årskort köpt till fullpris kompenseras med:
Vuxen 300 kr
Barn 225 kr


Visste du att...

Du kan ladda badarmandet med valfritt belopp för att sedan handla med i cafeterian.