Babysim

LÄRARLEDD UNDERVISNING FÖR DIG OCH DITT BARN

I det varma vattnet, som är minst 32°C, kan barnet röra sig fritt – röra alla kroppsdelar, till att börja med reflexmässigt, för att sedan övergå till allt mer medvetna rörelser.

Babysim är under lek och utan prestationskrav för barn under två år. Det stimulerar barnet att träna motorik samt utveckla sin vattenvana och vattensäkerhet. Ett av målen är att barnet självständigt ska ta sig i vattnet, under vattenytan, upp till ytan, återvända tillbaka till bassängkanten, gripa tag i och hålla sig kvar vid bassängkanten.

Undervisning i babysim ges under höst- och vårtermin.

Klicka här för aktuellt schema för vårterminen 2020PDF.
Terminen pågår mellan vecka 3-13 med uppehåll under sportlovet vecka 8.

Anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster till vårtermines babysim öppnar måndag den 9 december kl. 09.00.


Drop-in på babysim vecka 47-51

Två dagar i veckan har vi drop-in tider med babysim. Tillsammans med barnet och en förälder i vattnet ökar vi kunskapen och tryggheten i vattnet hos barnet.

Onsdagar 16.30-17.00 med Patrik (inriktad på forts. 1, men alla är välkomna)
Torsdagar 11.00-11.30 med Sandra (inriktad på nybörjare, men alla är välkomna).

Pris: 95 kr per tillfälle

Vi har ett maxantal på 15 barn per tillfälle med en förälder i vattnet. Det går bra att ringa samma dag för att säkerställa att man får en plats. En engångsavgift på 95 kr per tillfälle betalas i kassan.
Man kan köpa en biljett samma dag som aktiveras 30 minuter innan. Vill ni bada före eller efter betalar man ordinarie badentré.

Drop-in startar vecka 47 och pågår till och med vecka 51.

Krav på babybadbyxa eller badblöja

Hos oss ska alla små barn använda babybadbyxa eller badblöja. Båda alternativen finns till försäljning i receptionen.