Translate site

Tulevaa toimintaa/kommande verksamhet

Lindesbergin kunnan uusi tarpeiden kartoitus alkaa maaliskuussa ja kyselyyn voi vastata sekä netin kautta että lomakkeella. Lisää tästä helmikuussa.

Kevään ohjelmassa on luento perhe- ja perintöasioista 9/2, Kulttuuri-iltamat 23/2, Bergslagenin naisten tapaaminen 7/3 ja myös avoin neuvonpito (päivämäärä myöhemmin).

Kevätohjelma tulee jakeluun tammikuun lopussa. Jos et vielä ole kunnan jakelulistalla ja haluat oman ohjelman kotiin, lähetä osoite tai soita.

Ota yhteyttä koordinoijaan jos haluat lisätietoja 0581-811 30.

På svenska: Ny kartläggning om behoven av finsk service kommer i mars. Vårprogrammet om finska verksamheten kommer i slutet av januari. I programmet bl.a. föreläsning på finska om familje- och arvsrätt, kulturafton med finsk 50-talstema, träff för Bergslagens finska kvinnor. Ta kontakt med samordnaren om du undrar något 0581-811 30